تبلیغات
گالری برتر ایرانیان - طرز تهیه کسرول سبزیجات غذایی گیاهی
 
گالری برتر ایرانیان
برای نو شدن دیر نیست
درباره وبلاگ


من امیرکیا هستتم.
امید وارم مطلب مورد نظر خود را در این بلاگ پیدا کنید.
با تشکر از بینندگان

مدیر وبلاگ : AMIRKIA KIYANI
نظرسنجی
کدام کمپانی خارجی محصولات بهتری را تولید میکند؟











برچسبها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :




طرز تهیه کسرول سبزیجات, نحوه پخت کسرول سبزیجات


•  تعداد: 8 نفر
•  زمان تهیه: 20 دقیقه
•  زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

مواد لازم :

 کنسرو لوبیا سفید 2 قوطی (هر کدام 540 گرم)
 نخود یک قوطی 540 گرمی
 پستو ریحان ¼ پیمانه
 پیاز خرد شده  یک عدد
 سیر رنده شده 4 حبه
 ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) 1.5 قاشق چایخوری
 پولنته پخته شده (شوربای ذرت)  450 گرم
 گوجه‌فرنگی خرد شده  یک عدد
 مخلوط پنیرهای رنده شده 225 گرم
اسفناج تازه 2 پیمانه
کاسنی قرمز یک پیمانه



طرز تهیه :
1. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت 4 تا 6 ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

3. پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید 5 دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

گالری برتر ایرانیان

       نظرات
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393
AMIRKIA KIYANI
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.